Despre noi

Firma noastră

Activitatea de baza a firmei consta in importul si distributia de covoare mecanice plusate.

Colaborarea se face cu importanti producatori europeni, state recunoscute pentru productia de covoare mecanice, avand distributie pe tot globul.

Acoperire pe harta

Pin  Trade S.R.L. promoveaza si distribuie propria gama de desene si tipodimensiuni (rectangulare si ovale) sub marca proprie pe piata nationala.

Ca urmare a studiilor de marketing,  in fiecare an apar noi colectii in acord cu tendintele modei atat in cea ce priveste desenele cat si gama coloristica.

Un  raport  calitate/pret  evidentiat prin numarul de noduri si inaltimea plusului, gama variata de tipodimensiuni si  paleta coloristica  atit  clasica  cit si moderna, precum si ponderea  clientilor fideli in vizibila crestere sint citeva dintre atuurile care confera consumatorului nostru interes, stabilitate si siguranta.

Misiunea noastra

Misiunea companiei Pin Trade SRL este de a readuce in fiecare casa, buna dispozitie prin spiritul reconfortant al culorilor covoarelor noastre atit pe segmentul adulti cit si pentru  copii

Receptivi la segmentul de clienti “mai ocupati”, magazinul on-lin eofera sansa achizitionarii de covoare de diverse calitati. Copilul dvs isi poate alege singur covorul.  

Si nu doar atit, isi poate alege singur desenul preferat.