Expedieri și returnări

Expediere

Produsele comandate vor ajunge in maxim 2-5 zile lucratoare dupa confirmarea telefonica. sunt expediate prin Bookurier/GLS cu urmărire și livrare fără semnătură. Plata coletelor se face in sistem ramburs la primirea pachetului.

Comenzile plasate in weekend vor fi expediate incepand de luni.

Dacă preferați livrarea prin curier Extra cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de transport. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costurile de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja comenzile.

Coletele sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Toate produsele comandate sunt insotite de factura fiscala.
Programul de lucru este de Luni-Vineri intre orele 10-17. 

Retur

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca (O.G.130/2000, art.4, alin.1, lit.b) prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, si in starea in care au fost receptionate, in termen de 3 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.7 alin.1 din O.G.130/2000.

Contravaloarea comenzii urmeaza a fi restituita in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si desigur, daca produsele aferente comenzii au fost acceptate ca retur.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati notificat in scris pe mail. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa.